Behandling af persondata

Det er LSander/Luise Sander, som behandler alle persondata.

LSander modtager persondata når kontaktformularen på vores website benyttes..

Personoplysninger:

Navn

Telefonnummer.

E-mailadresse.

Personoplysninger bliver slettet efter ønske, gældende lovgivning, eller når det skønnes unødvendigt at opbevare oplysningerne.

Dinero 

Kundeoplysninger opbevares her og kan slettes gældende lovgivning hvis kunden ønsker det. Hvis LSander ikke får leveret alle kontaktoplysninger, indhentes der oplysninger via Virk.dk.

Der er indgået en databehandleraftale med Dinero

Gigahost

Alle mail sendes, og modtages via mail. Mailen er opsat hos Gigahost, og der er indgået en databehandleraftale med Gigahost.

Risikoen for brud på sikkerhed

Kunder underrettes i forbindelse med et eventuelt brud på sikkerheden. Hvis dine data er berørt, vil du får besked indenfor 72 timer efter, at brud på sikkerheden er opdaget.

Google Analytics

LSander bruger Google Analytics til at analysere, hvordan du som besøgende anvender hjemmesiden. Analytics samler oplysninger hvilken sider der besøges, hvor lang tid besøgende varer, vi kan også se hvilken operativesystemer, og browser der benyttes.

Analytics kan se meget, men hvem DU er, og præcis hvor i landet du er, kan ikke ses. Alle IP-adresser er anomyniseret, og der samles IKKE personhenførbare detaljer fra vores besøgenden på vores website.

Google værktøjet
Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics,
så tilbyder Google et værktøjet

Data i billeder

LSander bruger billeder taget af opgaver,disse kan indeholde følsomme og personlige oplysninger. Eksempelvis nøjagtige GPS-data om, hvor billederne er taget.

Ret henvendelse til Lsander hvis du ikke ønsker, at vi bruger billeder vi har taget af opgaver hos dig.

Indsigelse

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at LSander behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesreglerne. Datatilsynet kan kontaktes på e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Du har ret til at gøre indsigelse mod en registrering, somLSander har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Du kan rette henvendelse LSander hvis du ønsker at vide, eller have slette oplysninger LSander ligger inde med.

Læs mere om LSander cookiepolitik her

Læs mere om Datatilsynet her

Læs mere om Lsander privatlivspolitik her

Luk menu