Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring i Nyborg og Odense

Gennem LSander tilbyder jeg rengøringshjælp tilpasset erhverv og virksomheder. Når du sidder på kontor eller lignende og skal være effektiv gennem en hel dag, er det særdeles vigtigt med et godt indeklima og gode omgivelser, der er rene og præsentable. Jævnlig professionel rengøring tilpasset netop kontormiljøet kan hjælpe din virksomhed med at opretholde et godt og sundt arbejdsmiljø, hvori dine medarbejdere trives og vil kunne arbejde effektivt hele dagen. 

Få hjælp til rengøringen i jeres virksomhed

Jeg er i ekspert i kontorrengøring, og tilbyder både rengøring til små og store virksomheder. Jeg fokuserer altid på at give dig og dine medarbejdere et frisk og rent kontormiljø, så I får de bedste forudsætninger for at arbejde effektivt.

Erhvervsrengøringen kan f.eks. bestå af følgende:

  • Rengøring af toiletter
  • Grundig støvsugning og gulvvask af gulve, paneler og diverse stofmøbler.
  • Afstøvning af tilgængelige flader, som f.eks. borde, reoler, vindueskarme og lignende. 
  • Rengøring af elevator og/eller trappeopgange
  • Tømning af alle skraldespande

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Jeg udfører altid rengøringsopgaverne efter din virksomheds specifikke ønsker og behov. Derudover vægter jeg høj service og grundighed højt, så der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Ring på tlf.: 61 66 86 90, eller send en mail på kontakt@lsander.dk og hør, hvad jeg som professionel og erfaren kan tilbyde af erhvervsrengøring for din virksomhed.

Pakkeløsning med rengøring og vedligeholdelse af udendørsarealer

Jeg tilbyder desuden en samlet pakkeløsning, der indeholder både indvendig rengøring samt vedligeholdelse af udendørsarealer. Således er der mulighed for, at din virksomhed kan få en fast løbende aftale, hvor jeg jævnligt kommer forbi og ordner både de udendørs- og indendørsarealer. På denne måde er du sikret, at både kontoret samt udendørsarealerne altid står indbydende, rene og præsentable, så du og dine medarbejdere kan trives og arbejde så effektivt som muligt i gode omgivelser og et sundt arbejdsmiljø.

Se også privat rengøring