Havehjælp på Fyn året rundt

Med en fast aftale om havehjælp til både private og virksomheder på Fyn, vil du få en smuk og velplejet have året rundt, uden at du behøver bruge timevis i haven på f.eks. at luge og slå græs. Du skal blot nyde din have og se den ændre sig i takt med årstiderne uden at du selv behøver at udføre arbejdet.

Det kan være svært at sætte pris på havearbejde, da det altid afhænger af størrelsen og typen af de specifikke opgaver, men kontakt mig på tlf. 61 66 86 90 eller via mail på luise@lsander.dk, og få et uforpligtende tilbud og en snak om, hvad jeg kan gøre for din have.

Få have hjælp uanset størrelsen på din have

​Jeg har flere års erfaring med havehjælp og fokuserer altid på at være grundig og have øje for lige netop din have eller udendørsareal samt de muligheder, den indeholder.

Derudover har jeg et stort plantekendskab, så jeg har mulighed for at vejlede i forbindelse med valg af beplantning.

Uanset om der er tale om et stort eller lille udendørsareal, hjælper jeg med vedligeholdelsen, så det altid står smukt og indbydende.

"Jeg er opfindsom og imødekommer altid gerne specielle og kreative ønsker, så du kan få den have, du drømmer om."

​Havearbejde af alle typer

Jeg kan blandt andet hjælpe med følgende opgaver:

  • Trimning
  • Gødning og sprøjtning
  • Lugning
  • Beskæring
  • Klipning af hække
  • Gasbrænding

Jeg hjælper også gerne med enkeltstående opgaver, hvis du står overfor at ville planlægge en ny eller tilpasse din nuværende have.

Få en samlet pakke med vedligeholdelse af udendørsarealer samt rengøring

Udover vedligeholdelse af have og andre udendørsarealer, yder jeg også service indenfor rengøringsfaget i form af rengøringshjælp til private

Jeg tilbyder blandt andet, at du kan få både vedligeholdelse af udendørsarealer samt rengøring i en samlet pakke. En pakke kan f.eks. bestå af græsslåning, lugning samt støvsugning og gulvvask. På den måde skal du hverken tænke på rengøring eller vedligeholdelse af det udendørs, da jeg jævnligt vil komme forbi og ordne dette.

Kontakt i dag og hør, hvad jeg kan gøre for netop dit projekt

Jeg fokuserer altid på at være lydhør overfor dig som kunde, så du får netop det, du søger.

Du er velkommen til at kontakte mig enten via telefon 61 66 86 90 eller mail luise@lsander.dk. Du kan med fordel udfylde den nedenstående kontakt formular

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Anlægsgartner LSander​

Ferritslevvej 62, 5540 Ullerslev

Telefon: 61 66 86 90​

E-mail: luise@lsander.dk 

CVR: ​40551417

001-facebook