Rengøringshjælp

Rengøringshjælp tilbydes i Nyborg og Odense

Jeg tilbyder rengøringshjælp til både private og virksomheder i Nyborg og Odense området.

Her fokuserer jeg altid på at yde en høj service og at være grundig i udførelsen af rengøringen, så der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Det er ikke altid, at det er nemt at finde tiden til at gøre hele huset rent. En travlt hverdag med børn, madlavning og karriere gør det heller ikke nemmere. Få mere overskud i hverdagen med en fast løbende aftale om rengøringshjælp, så du kan opleve at komme hjem til duften af nyvaskede gulve og et præsentabelt hjem.

Få hjælp med forskellige former for rengøring

Jeg kan blandt andet hjælpe med følgende i forbindelse med rengøring:

  • Afstøvning af tilgængelige flader, som f.eks. borde, reoler, vindueskarme og lignende. 
  • Støvsugning og vask af gulve, paneler og diverse stofmøbler.
  • Rengøring af badeværelse
  • Rengøring af køkken

Udover rengøring indendørs tilbyder jeg også havehjælp.

Ring i dag og få en snak om jeres rengøringsbehov

Jeg udfører altid rengøringsopgaverne efter jeres specifikke ønsker og behov, så ring på tlf.: 61668690 eller send en mail på: kontakt@lsander.dk, så vi kan få en snak om opgaven, og I kan udspecificere netop jeres behov.

Derudover bliver prisen på rengøringen selvfølgelig også sat efter, hvor omfattende opgaven er, og derfor er dette svært at sige noget om uden at vide, hvad I har brug for af rengøring i lige præcis jeres hjem.

Rengøringsmuligheder til virksomheder

Jeg tilbyder også erhvervsrengøring. Her er der ligeså mulighed for en fast løbende aftale med lige præcis den form for rengøring, du har brug for i din virksomhed. På denne måde skal din virksomhed ikke selv stå for at få gjort rent på kontoret eller lignende, og der bliver således tid til overs til alt det vigtige.